Oferta


Rozbiór wieprzowy i uzysk elementów:

-głowy

-szynka z/k i b/k

-łopatka z/k i b/k

-karkówka z/k i b/k

-schab z/k i b/k

Podgardle z/s i b/s

-żeberka trójkąty i schabowe

-tłuszcz drobny twardy i miękki

-mięsa drobne klas; I, II, III i IV

-golonka z/k i b/k

-nogi

-skórki

-kości techniczne i konsumpcyjne

-pachwina z/s i b/s

Sprzedaż całych półtusz, ćwierci i kulawek.

 

Rozbiór drobiowy i uzysk elementów:

-korpus z kurczaka bez skrzydła i ze skrzydłem

-skrzydełka kl.A i B z kurczaka

-podudzie kl.A i B z kurczaka

-udziec kl.A i B z kurczaka

-filet podwójny i pojedyńczy z kurczaka

-noga z kurczaka

-skórki piersiowe i ogólnorozbiorowe z kurczaka

-ścinki z fileta z kurczaka

-mięso z korpusu kurczaka

-mięso z korpusu indyka

-ścinki z fileta indyka

-mięso odkostnione mechaniczne z kurczaka i indyka

 

Trybowane elementy drobiowe:

-noga z kurczaka z/s i b/s

-podudzie z kurczaka z/s i b/s

-udziec z kurczaka z/s i b/s

 

Składowanie i mrożenie produktów spożywczych.

Przygotowywanie dokumentów przewozowych

Przygotowywanie nowych jednostek paletowych

Pakowanie towaru.